Cum comandăm

Preturi: Preturile sunt exprimate sunt in RON cu TVA inclus .Plata se poate realiza ramburs sau direct in contul bancar : RO08RZBR0000060008741986. In cazul unei plati direct in cont , livrarea se va efectua doar dupa confirmarea platii.

Pentru oferte persoane juridice va rugam sa ne contactati la : tel 0257289444 , 0728268027 sau office@mueller-kerzen.ro

Transportul se realizeaza cu Nemo Curier iar costul transportului este 34 ron cu TVA.
Produsele la preturi speciale sunt valabile in limita stocului disponibil

Ghid de folosire

Pasul 1 Produse

Pentru a avea o experienta cat mai placuta, puteti folosi widged-ul de filtrare, din partea stanga a produselor. Pentru obtine un rezultat cat mai exact, in urma cautariilor puteti selecta produsul dar si subcategoriile produsului apasand pe semnul "+". Pentru un rezultat mai exact puteti folosi si filtrul Pret, in care trebuie sa adaugati un pret minim si unul maxim. Filtrarea produselor se executa doar dupa apasarea butonului "Cauta", iar rezultatul se va afisa in partea dreapta a ecranului. Pentru a vedea detaliile unui produs apasati butonul adauga in cos sau pe imaginea produsului.

Pasul 2 Pagina de produs

In aceasta pagina puteti vedea detaliile si specificatiile produsului. Cu ajutorul contorizatorului din dreapta puteti modifica cantitatea dorita, iar daca v-ati hotarat sa cumparati, apasati butonul "Adauga in cos", pentru a trece la urmatorul pas.

Pasul 3 Cos

In acesta faza puteti modifica cantitatea produselor, dar si sterge anumite produse din cosul de cuparaturi. Daca sunteti multumiti, puteti trece la urmatorul pas apasand buntonul "Pasul urmator".

Pasul 4 Finalizare

Inainte de a finaliza comanda trebuie sa completati formularul din stanga, cu detaliile cerute. Randurile care au semnul "*" sunt obligatorii. Pentru a avea mai multe informatii(statusul comenzii, istoric comenzi) despre comanada dumneavoastra puteti crea un cont, apasand optiunea "Creaza cont", de la sfarsitul formularului. Pentru a finaliza comanda selectati metoda de plata (rambus/depozit bancar) si apasati butonul "Finalizare comanda". *Puteti finaliza comanda si fara crearea unui cont.